У Кам'янському пройшла чергова сесія міської ради: які питання розглядали



Сьогодні у Кам'янському провели чергову сесію Кам’янської міської ради. До порядку денного увійшли 122 основних питання. Засідання почалось із загальнонаціональної хвилини мовчання за всіма загиблими співвітчизниками.

Про це на своїй Telegram-сторінці розповів мер Кам'янського Андрій Білоусов.

Він зазаначив, що на сесії ухвалили звернення депутатів до міст, з якими громада має партнерські стосунки, щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів в Олімпійських іграх та Азійських іграх.

Також депутати міської ради затвердили зміни до міського бюджету, які передбачають перерозподіл коштів, спрямованих на вирішення важливих питань життя територіальної громади.

2 питання стосувалися міської топоніміки. На сесії було прийнято рішення про перейменування вулиці Республіканської на вулицю Української Добровольчої Армії.

З метою впорядкування об’єктів топоніміки на території міста прийнято рішення про віднесення до пров.1-го Буковинського (колишня назва «пров.1-й Бестужева»), у складі якого знаходиться житловий будинок №18, житлових будинків №1, 1а, 2, 2а, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 20, 22, 24 по пров.Бестужева, - зазначив очільник міста.

Також Андрій Білоусов розповів, що на сесії було внесено зміни до Екологічної програми Кам’янської міської територіальної громади, які передбачають виділення коштів на обстеження спеціалістами держпідприємства "Радон" частини території колишнього Придніпровського хімзаводу, на яких за даними ДП «Бар’єр» зафіксовані точкові коливання радіаційного фону.

Крім того, депутатським корпусом були прийняті рішення про затвердження статутів окремих комунальних закладів, внесення змін до міських програм, про надання згоди на прийняття у комунальну власність громади об’єктів житлового фонду та комунальної інфраструктури, розглянуті земельні питання.

Окрім того, на підставі особистих заяв депутатів Кам’янської міської ради Матюхи Володимира Івановича та Антощенка Івана Григоровича прийняли рішення про дострокове припинення здійснення ними депутатських повноважень. Обидва депутати обиралися до міської ради від політичної партії ОПЗЖ та на початку повномасштабного вторгнення російської федерації оголосили про вихід з фракції. Дякую депутатському корпусу за плідну роботу! - повідомив Андрій Білоусов.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW