Розкрили секрети вдалого поєднання кар’єри та материнства: у Полтавському Центрі культури та дозвілля 10 травня відбувся форум «Успішна жінка»



У середу, 10 травня, у Полтаві у Центрі культури та дозвілля пройшов форум «Успішна жінка» в межах проєкт «Фестиваль можливостей для мам». На заході відбувся фуршет, після якого на головній сцені ЦКД виступили з промовою чотири мами, які досягли успіху у своїх сферах.

Мам, які завітали на форум, зустрічали: фотозона, дегустація вин від магазину «Вина світу» та сиру від садиби родини Блонських і живе виконання ліричних мотивів від саксофоніста Володимира Смірніцкого.

Розкрили секрети вдалого поєднання кар’єри та материнства: у Полтавському Центрі культури та дозвілля 10 травня відбувся форум «Успішна жі..., фото-1Розкрили секрети вдалого поєднання кар’єри та материнства: у Полтавському Центрі культури та дозвілля 10 травня відбувся форум «Успішна жі..., фото-2Розкрили секрети вдалого поєднання кар’єри та материнства: у Полтавському Центрі культури та дозвілля 10 травня відбувся форум «Успішна жі..., фото-3

Трохи пізніше розпочалась головна частина заходу: виступ мам спікерів зі своїми мотивуючими історіями. Вони зі сцени ділилися порадами, як поєднувати кар’єру та бізнес зі щасливим материнством. Крім цього, учасниці із зали могли поставити питання та отримали відповідь від кожної зі спікерів.

Розкрили секрети вдалого поєднання кар’єри та материнства: у Полтавському Центрі культури та дозвілля 10 травня відбувся форум «Успішна жі..., фото-4Розкрили секрети вдалого поєднання кар’єри та материнства: у Полтавському Центрі культури та дозвілля 10 травня відбувся форум «Успішна жі..., фото-5

Своїми життєвим шляхом ділилися:

  • Олена Борисенко, ведуча, весільний церемоніймейстер;
  • Інна Рибалка, персональний стиліст, власниця студії оренди одягу для фотосесій та святкових подій «Шуба»;
  • Олена Рудім, директорка клубу "Spartak GYM", тренерка групових програм, категорії PRO;
  • Катерина Дутко, практичний психолог в методі позитивної психотерапії, психотерапевт у навчанні, член WAPP та УАПП;
  • Євгенія Хомякова, фотограф, що спеціалізується на творчих зйомках жінок.
Розкрили секрети вдалого поєднання кар’єри та материнства: у Полтавському Центрі культури та дозвілля 10 травня відбувся форум «Успішна жі..., фото-6

Ці жінки різні за характером та сферою діяльності, але вони однаково натхненні та сповнені любові до себе, життя та свого малюка.

Цей форум став частиною масштабного проєкт «Фестиваль можливостей для мам», організованого з метою підтримки та розвитку материнства. В рамках проєкт вже відбулося: 13 тренінгів та майстер-класів, форум «Успішна жінка» та фіналом проєкт стане «Міський пікнік» у парку Незалежності 14 травня з 12:00 до 19:00 до Всесвітнього дня матері. Зареєструватися на його активності можна - за ось цим посиланням.

Нагадаємо, у Полтаві 14 травня біля Білої Альтанки розпочнеться жіночий велопробіг.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW