За минулу добу росіяни обстріляли 15 населених пунктів Донеччини. Вбито цивільного, - ФОТО



Протягом минулої доби, 9 травня, на Донеччині  під обстрілами перебували 15 населених пунктів. Ворог вів вогонь з авіації, ЗРК «С-300», РСЗВ «Град» і «Смерч», артилерії. У місті Часів Яр вбито одного цивільного. Ще 1 людина в області дістала поранення.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

На Волноваському напрямку пошкоджено будинки в Новоукраїнці Вугледарської ТГ.

На Донецькому напрямку 6 разів під обстріли потрапляла Курахівська ТГ: пошкоджено 10 приватних будинків і 2 багатоповерхівки у Кураховому, 1 будинок в Острівському. Поодинокі обстріли зафіксовано в Авдіївці, Мар'їнці та Очеретинській ТГ.

На Горлівському напрямку у Костянтинівці поранено 1 людину, пошкоджено 4 приватні будинки та адмінбудівлю. На території громади пошкоджено також 3 будинки в Новодмитрівці. Ще 4 будинки пошкоджено у Васюківці Соледарської ТГ.

На Лисичанському напрямку у Лиманській ТГ пошкоджено 2 будинки у Зарічному та 3 у Ямполі. У Сіверську пошкоджено адмінбудівлю, у Званівці — 4 будинки.

"Напередодні ввечері внаслідок артобстрілу в Часовоярській громаді загинув французький журналіст Арман Солдін. Співчуваю рідним та близьким журналіста і дякую всім, хто, ризикуючи власним життям, продовжує розповідати правду про нашу війну", - наголосив Кириленко.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW