У Житомирській області стартує програма фінансових виплат для постраждалих від війни родин з дітьми



2 травня стартувала програма фінансових виплат для родин з дітьми, які втратили одного або обох годувальників в результаті військових дій та наразі перебувають на території нашої області.

Нова програма допомоги жителям області реалізується в рамках співпраці Житомирської обласної військової адміністрації з Дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ. Координатором проєкту виступає громадська організація In Touch Ukraine Foundation.

Задля отримання фінансової виплати родині потрібно звернутися до операторів реєстрації, зокрема це можуть бути відділи й управління соціального захисту, ЦНАПи та інші соціальні працівники у місцевих громадах. Адреси операторів реєстрацій можна знайти за посиланням.

Аби оформити допомогу необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код, номер банківського рахунку та підтверджувальні документи статусу родини відповідно до вимог цієї програми. У разі, якщо родина не матиме банківського рахунку, допомогу можна буде отримати через грошовий переказ на «Укрпошті».

Зазначимо, що сума фінансової допомоги складе 2 220 грн на кожного представника родини, але не більше ніж на п’ятьох осіб. Також родинам можуть одразу виплатити одноразову допомогу за три місяці – 6 600 грн на кожного.

Спільно з міжнародними організаціями Житомирщина продовжує підтримувати родини які постраждали від агресора.

У Житомирській області стартує програма фінансових виплат для постраждалих від війни родин з дітьми, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW