"Укрпошта" 9 травня випустить нову марку "Гвардія наступу"



9 травня в Україні випустять нову марку "Гвардія наступу". Поштовий випуск присвячений захисникам і захисницям України, які боронять священну українську землю, і тим, хто віддав своє життя, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на "Укрпошту".

Поштовий блок «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу» продовжує випуск «Слава Збройним Силам України!», презентований Укрпоштою у 2022 р.

На блоці — бійці Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби. Герої та профі, за чиєю роботою на фронті стежить весь світ. Одні з тих, хто поверне додому, під український прапор, наші за законом і покликом душ території. ⠀

Автор марок та конвертів — заслужений художник України Олександр Охапкін. Фото для листівок надано НГУ, ДПСУ, НПУ. ⠀

Тираж блоку – 235 000 примірників. Номінал кожної марки – F (23 грн), вартість блоку – 69 грн. ⠀

Передпродаж нового поштового блоку «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу» відкрито. Передзамовити: bit.ly/hvardiya-nastupu ⠀

"Під час оформлення замовлення у кошику ви можете задонатити на допомогу «Гвардії наступу» — всі зібрані з 4 по 9 травня кошти ми передамо цим спецпідрозділам. ⠀ Власники філателістичних абонементів, як і зазвичай, сьогодні отримають посилання для оплати випуску на поштові скриньки", - заявили в "Укрпошті".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW