На Закарпатті перші 460 старшокласників пройшли заняття з вогневої підготовки



Сьогодні в межах початкової підготовки громадян України до нацспротиву на базі навчального осередку відбулося заняття з вогневої підготовки для 460 одинадцятикласників краю.

Про це інформує Віктор Микита в своєму телеграм-каналі.

“Його провели за участю Закарпатського ОТЦК та СП й обласного центру підготовки населення до національного спротиву.

Для школярів розгорнули навчальні місця, де фахові інструктори ознайомили їх із будовою стрілецької зброї, основами стрільби, заходами безпеки і провели практичні стрільби зі штатної зброї, виконавши відповідні вправи. Водночас учні мали можливість оглянути зразки бойової техніки, фортифікаційні елементи.

Особисто взяв участь у навчаннях і разом з юнаками пройшов базовий курс. Приємно відзначити ініціативу молоді, її бажання навчатися й опановувати необхідні навички, щоб захистити себе, свої родини та країну.

Ці заходи проводимо для належного забезпечення початкової загальновійськової підготовки, вдосконалення знань, умінь і навичок учнів з предмета «Захист України», визначення рівня їхньої готовності до строкової військової служби в Збройних силах та інших військових формуваннях.

Цей процес системно й ефективно проходить по всій території Закарпаття. Загалом заняття заплановані для 4,5 тисячі юнаків краю”, – йдеться у дописі.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW