У Путіна заявили, що Україна атакувала Кремль



У прес-службі Кремля заявили, що українські безпілотники "намагалися завдати удару" по кремлівській резиденції президента РФ Володимира Путіна.

Про це інформує Українська Правда з посиланням на пропагандистське видання "РИА Новости"

"Сьогодні вночі київським режимом була здійснена спроба нанесення удару безпілотними літальними апаратами по кремлівській резиденції президента, повідомив Кремль. Два безпілотних літальних апарати були націлені на Кремль".

Пропагандисти пишуть, що Путін не постраждав, інших постраждалих і матеріальних збитків теж немає.

Кремлівський речник Дмитро Пєсков заявив, що Путіна не було в Кремлі в момент атаки. За його словами, президент РФ у середу працює у своїй підмосковній резиденції в Ново-Огарьово.

Також вони стверджують, що "в результаті вжитих військовими і спеціальними службами своєчасних дій із застосуванням систем радіолокаційної боротьби (літальні) апарати були виведені з ладу".

У Кремлі також зазначили, що "російська сторона залишає за собою право вжити заходів у відповідь там і тоді, де і коли вважатиме за потрібне".

Атаку Кремль назвав "спланованою терористичною акцією" і "замахом на президента Росії".

Видання "Медиазона" опублікувало відео атаки, яке виклали жителі районів Якиманка-Замоскворіччя. У телеграм-каналі району повідомляють, що місцеві жителі чули в районі Кремля "хлопок", який "за силою був схожий на гуркіт грому". Крім того, вони бачили в небі іскри. Після "хлопка" біля Кремлівської стіни помітили людей із ліхтарями.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW