У Покровській МВА відбулась апаратна нарада: обговорили важливі питання з різних сфер життєдіяльності громади



Сьогодні, 3 травня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів апаратну нараду із заступниками, під час якої були оговорені плани роботи на найближчий час та окреслені питання, які потребують вирішення керівництвом громади. 

Комунальні підприємства міста проводять ревізію та ремонт внутрішніх водо- та тепломереж. КП «Покровськтепломережа» займається опресуванням котельних та житлових будинків. 

У Покровській МВА відбулась апаратна нарада: обговорили важливі питання з різних сфер життєдіяльності громади , фото-1

Для сталого проходження наступного опалювального сезону до громади продовжують надходити генератори. Днями від ПРООН місцеві медзаклади отримали 3 стаціонарних джерела електроживлення, які були розподілені між Покровською КЛІЛ та ЦПМСД. 

Під час наради керівники обговорили питання надання медичної допомоги мешканцям приєднаних територій, функціонування мобільних медичних пунктів, які встановлені на території Лисівського СО та епідситуацію в громаді. 

Окрему увагу було приділено підготовці до відзначення Дня пам`яті та примирення, присвяченому жертвам Другої світової війни та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

Ведеться глобальна робота щодо втілення у життя проєкту по створенню індустріального парку та розробці стратегії відновлення територій. 
За словами Наталії Іваньо, сьогодні ця тема активно обговорюється на рівні Міністерства розвитку територій. 

Серед іншого, продовжує свою роботу гуманітарний штаб Покровської МВА, наразі триває інвентаризація отриманої від благодійних фондів та громадських організацій допомоги. 

«Перевірка триватиме протягом тижня. У ході ревізії були виявлені надлишки харчових продуктів. З них будуть сформовані додаткові продуктові набори для ВПО та людей пільгових категорій», - додала Наталія Іваньо. 

Як зазначили керівники громади, внутрішньо переміщених осіб з кожним днем стає все більше. Хтось лишається, а багато хто й прямує далі до більш безпечних регіонів. 

Допомогу в евакуації людей надають фахівці КП «Муніципальна служба правопорядку», які також задіяні в заходах щодо дотримання правил благоустрою територій та виявлення фактів незаконної торгівлі алкогольними напоями. 

Усі сфери життєдіяльності громади були ретельно оговорені керівниками військової адміністрації та окреслені основні напрямки роботи на найближчі дні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW