Поклав гроші у службове авто - у Чернівецькому районі чоловік дав поліції хабаря



Щоб уникнути адміністративної відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані буковинець запропонував правоохоронцям гроші. За спробу підкупу службових осіб порушнику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

1 травня під час патрулювання поліцейські відділення смт Глибока зупинили 65-річного водія автомобіля «ВАЗ-2110», який рухався без паска безпеки та з відчиненими задніми дверцятами авто.

Спілкуючись з кермувальником, поліцейські помітили у нього явні ознаки сп’яніння. Під час складання протоколу про адміністративне правопорушення буковинець запропонували працівникам поліції хабар.

Поліцейські відмовилися від грошей і попередили чоловіка про кримінальну відповідальність. Проігнорувавши застереження правоохоронців, порушник поклав кошти до службового автомобіля. Для документування неправомірних дій жителя Великокучурівської громади на місце події прибула слідчо-оперативна група.

Відносно кермувальника склали адміністративний протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слідчі поліції внесли відомості про правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте: У Чернівецькій області нетверезий водій поклав гроші до службового автомобіля поліцейських

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW