Сьогодні, 3 травня завершується реєстрація на НМТ-2023



Сьогодні завершується реєстрація на Національний мультипредметний тест 2023 року (НМТ-2023). Тож ті вступники, які не зареєструвалися для проходження тесту, ще можуть це зробити.

Директорка Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко в етері телемарафону "Єдині Новини" повідомила, що за попередньою інформацією на проходження НМТ зареєструвалися понад 276 тисяч вступників.

"Статистика попередня, адже опрацювання реєстраційних документів триває. Якщо торік зареєстровано було 214 тисяч вступників, то цього року ми вже маємо понад 276 тисяч персональних кабінетів і майже 270 тисяч учасників отримали повідомлення про успішну реєстрацію", — сказала вона.

Директорка центру зазначила, що майже 7 тисяч вступників отримали повідомлення про помилки і їх не виправили.

"Ми просимо до 7 травня обов’язково ці помилки виправити, інакше вони будуть вважатися незареєстрованими. Ми їм будемо змушені відмовити", — сказала Вакуленко.

За її словами, після 3 травня можна буде змінити місце проходження потенційного тестування, а також третій предмет. Все це можна зробити у своєму персональному кабінеті.

"Учасники традиційно, як і в ЗНО, найчастіше обирали предмети історія України, англійська мова. Дещо менше — обирають предмети природничого блоку: біологія, хімія, фізика", — сказала директорка центру.

За словами Вакуленко, цього року тестування буде проходити в 32 країнах, кількість охочих брати участь в оцінюванні за кордоном — понад 26 тисяч вступників. Найбільше — у Німеччині, Польщі, Чехії — країнах, де найбільше українських біженців.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW