Названо два знаки Зодіаку, які можуть опинитися в лікарні у травні



Астрологи розповіли, що лише два знаки Зодіаку з дванадцяти можуть опинитися у тяжкому стані в наступному місяці. Їх може здолати хвороба. Не виключено, що всі проблеми через стрес. Кому потрібно бути обережнішим та відпочити?

Лев

Представники цього знаку вже зараз відчувають стрес, але, за словами астрологів, ситуація тільки погіршиться. На роботі буде дедалі більше проблем, через це розпочнуться сварки, конфлікти. Робочі проблеми Леви принесуть додому, де не всі будуть раді їхньому поганому настрою та буркотливості. Експерти по зірках радять лише не приймати все близько до серця, зберігати спокій, взяти відпустку, розслабитися, і не соромитися попросити поради у коханої людини чи друзів.

Водолій

Нелегкий період чекає на представників цього знака, адже про себе дадуть знати як старі, так і нові хвороби. Астрологи рекомендують не відкладати візит до лікаря і прислухатися до організму. Можливо, він каже вам не поспішати, зупинитися та взяти відпустку. Декому може навіть знадобитися хірургічне втручання, тому варто відкласти на "чорний день".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW