Погоня зі стріляниною: біля кордону в Одеській області затримали порушників



На Одещині зі стріляниною затримували порушників кордону. Двох чоловіків призовного віку затримали при спробі незаконного перетину державного кордону поблизу села Нові Трояни Болградського району.

Про це повідомили у пресслужбі Ізмаїльського прикордонного загону.

Невідомих виявив прикордонний наряд за допомогою тепловізора. Вони досить швидко рухались в бік Молдови. Охоронці державного кордону відрізали їм шлях до кордону, висунувшись на своєму позашляховику.

Побачивши фари, чоловіки почали тікати від наряду. На неодноразову вимогу прикордонників не зупинялись, а після попереджувальних пострілів з автомата залягли у високій траві.

Скориставшись тепловізором, прикордонники виявили один лежачий силует правопорушника, а згодом інший. Жодних документів, що посвідчують особу, чоловіки з собою не мали. Говорили, що забули як їх звати й звідки вони, а в Молдову рухались для подальшого працевлаштування.

Згодом виявилося, що затримані проживають в м. Арциз Одеської області.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України на чоловіків склали протоколи за ч.2 ст. 204-1 КУпАП, а злісну непокору законному розпорядженню прикордонників – за статтею 185-10 КУпАП. Справи будуть переданні в суд для подальшого розгляду.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW