Цих знаків Зодіаку обожнюють всі: вони добрі, енергійні та позитивні



Західна астрологія включає 12 знаків Зодіаку, кожен з яких має унікальні особистісні риси.

Астролог Сьюзан Тейлор поділилася з Express.co.uk, який з цих знаків є загальним улюбленцем, а від кого краще триматися подалі.

Леви

За словами Тейлор, Лев - це найбільш улюблений знак Зодіаку. Астролог стверджує, що люди завжди прагнуть бути поруч з Левами, які випромінюють оптимізм, доброту та пробивну енергію. Представники цього знаку сприймаються багатьом як "ковток свіжого повітря". Вони веселі та позитивні, а в компанії Левів зазвичай дуже комфортно та легко.

Стрільці

Після Лева на другому місці у списку "найулюбленіших" знаків Зодіаку знаходиться Стрілець. Вони приємні у спілкуванні, кумедні та чутливі. Друзі та близькі Стрільців можуть розраховувати на їхню допомогу у скрутних ситуаціях.

Риби

На третьому місці у списку улюбленців знаходяться самовіддані Риби. Люди, які народилися під цим знаком, зазвичай думають про інших більше, ніж про себе. Це може бути цінним якостям для деяких людей, але для інших - просто можливістю скористатися безкорисливістю Риб. Тому Рибам варто бути уважними до свого оточення.

Овен

На четвертому місці в рейтингу улюбленців - Овен. Хоча деякі можуть вважати Овнів войовничими та зухвалими, для їхніх друзів та близьких вони стають сильною опорою.

За словами астролога Тейлор, найменш улюбленим знаком Зодіаку є Скорпіон. Їх часто сприймають як неприємних людей, оскільки вони не терплять безглуздого спілкування або фальшивих посмішок. Але якщо ви стали другом Скорпіона, то вам дуже пощастило: вони дуже вибагливі та цінують відносини.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW