"Тотальна гроза насувається на ці області України, потоки води затоплять вулиці цих міст": синоптики про погоду на вихідних



Українцям слід очікувати рясних опадів. Дощі хлинуть на деякі області вже на вихідних. Експерти закликають бути обережними і не вдаватися до необдуманих кроків.

Як інформує "Апостроф", у суботу, 22 квітня, на заході, півдні, сході та в центрі України очікуються дощі. При цьому на півдні характер опадів буде рясним, а от на заході слід очікувати короткотривалих дощів. Сухо в цей день буде лише на півночі країни.

Однак з температурою повітря українцям більше пощастило. На півночі та заході країни вночі синоптики прогнозують від 3 до 6 градусів тепла, а вдень від +14 до +17.

На півдні та в центрі вночі стовпчики термометрів покажуть від 4 до 8 градусів вище нуля, а от вдень слід очікувати ті ж самі 14-17 градусів тепла.

Найпрохолоднішою субота буде на сході: вночі від 5 до 7 градусів з позначкою "плюс", а вдень синоптики прогнозують 10-12 градусів тепла.

У неділю, 23 квітня, дощі продовжать заливати центр, південь та схід України. А от на півночі та заході розпогодиться: небо буде закрите хмарами, але істотних опадів не передбачається.

Температурна картина практично по всій території країни буде однакова: вночі від 4 до 8 градусів тепла, а вдень синоптики прогнозують від 13 до 17 градусів з позначкою "плюс" (на Закарпатті до +19).

У понеділок, 24 квітня, температурна картина залишиться незмінною, але ситуація з опадами значно погіршиться. На території всіх без виключення регіонів України синоптики очікують рясні опади. Втім дощові хмари протягом дня будуть поступатись місцем на небі весняному сонечку



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW