Одесит прямо з виправної колонії "продавав" неіснуючу мототехніку, - ФОТО



В Одесі поліцейські викрили 29-річного ув’язненого у махінаціях із продажем неіснуючого товару. Засуджений до чотирьох років позбавлення волі за крадіжку та грабіж одесит "торгував" прямо з виправної колонії. Тепер його перебування за ґратами може продовжитись ще на три роки.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Правоохоронці розповіли, що зловмисник створив в одній із популярних соціальних мереж фейкові оголошення щодо продажу мототехніки на умовах часткової передоплати і після отримання грошей від покупців припиняв із ними спілкування. Правоохоронці викрили правопорушника після того, як він у такий спосіб ошукав жителя Вінниччини, виманивши у того 3000 гривень за продаж мотоцикла.

В ході слідства поліцейські встановили, що на банківський рахунок зловмисника надійшло ще ряд зарахувань від жителів різних регіонів України. Наразі правоохоронці встановлюють їхні особи.

Поліцейські вилучили у фігуранта мобільний телефон та банківську картку, за допомогою яких він здійснював протиправні дії. Чоловіку повідомили про підозру у шахрайстві, вчиненому повторно. Йому загрожує покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW