З 19 квітня для мешканців віддалених старостинських округів Покровської громади починають курсувати безкоштовні автобуси



Від середи, 19 квітня, для мешканців віддалених старостинських округів Покровської громади починають курсувати безкоштовні автобуси. 

В Покровській громаді планується запуск соціального транспорту від Гуманітарної місії «Проліска» за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF) Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine. Соціальних маршрутами планується охопити найвідальніші села трьох старостинських округів.

Відтепер люди з Новотроїцького, Срібненського та Новоєлизаветівського СО абсолютно безкоштовно зможуть виїжджати до адміністративного центру громади та сусідніх сіл. 

У зв’язку з військовою агресією росії люди, які проживають у селах і селищах уздовж лінії розмежування, не завжди мають можливість придбати необхідні ліки і продукти, а також скористатися соціально-адміністративними послугами, які надаються в центрах громад. Отже, головна мета проєкту — забезпечити доступ жителів прифронтових «ізольованих» населених пунктів до базових послуг.

З графіком руху можете ознайомитись в інфографіці.

З 19 квітня для мешканців віддалених старостинських округів Покровської громади починають курсувати безкоштовні автобуси, фото-1

Дякуємо Гуманітарній місії «Проліска» за реалізацію цієї важливої та необхідної програми на території Покровської громади та допомогу нашим мешканцям! 

Разом вистоїмо та переможемо!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW