Дайте йому вже "Вальтер"!



Падіння продовжується… Дурний цар, який бреше «і собі і людям», продовжує впевнено вести росію до тотальної погибелі. Всіх скопом росіян, старих, малих, нерозумних. Хоча, розумних росіян ще б знайти, бо, останнім часом, все більше трапляються лише такі, що шиють камуфльовані підгузки та бідкаються за «бідними європейцями», які вже «доїдають останніх тарганів»…

Чого-чого, а «тарганів» у головах представників приреченої нації вдосталь прокормити не тільки «бідну Європу», а з головою вистачить ще й на Африку з Латинською Америкою. І усі ті «таргани» полізли з голови бункерного старця та змогли прижитися у черепних порожнинах руських, наповнених з покон віку брудом та дурістю «скрепної нації» за принципом «святе місце пустим не буває». Ну не дав Господь розуму, не встигли на розподілі «дарів Божих» болотні люди, тому природню порожнечу залюбки заповнили «великоімперські таргани» трухлявого диктатора, пише у своєму блозі на Цензор.нет політолог Юрій Федоренко.

Півтори сотні мільйонів росіян ніяк не можуть второпати, що то не вони такі дурні, коли не розуміють дій свого «геніального поводиря», а саме останній давно втратив усі залишки здорового глузду і веде країну у вічне ніщо. Безумовно, дуже важко визнати, що протягом більш ніж 20 років ти виконував забаганки злочинця з травмованою психікою, але, чим раніше росія зрозуміє всю абсурдність та неприпустимість такого правління, тим більше залишиться шансів у простих людей «пережити» кремлівського щура і не впасти разом з ним у прірву небуття.

На відміну від більшості населення величезної країни, яка сліпо вірить власному первинному ворогу путіну, практично всі інші країни, які до останнього вважалися диктатором «друзями та партнерами», почали швиденько змінювати власні позиції, розуміючи, що остаточний крах росії вже стає об’єктивною реальністю і останні дії безумця лише пришвидшують неминуче.

Чи довго думав путін про те, щоб передати тактичну ядерну зброю, та чи думав він взагалі – невідомо. Але він це зробив. 21 березня за підсумками переговорів двох лідерів москва і Пекін випустили заяву, що ядерні держави не повинні розміщувати ядерну зброю за межами своїх територій. А вже 25 березня в ефірі телеканалу "россия 24" Володимир Путін зробив прямо протилежне оголошення: росія 1 липня завершить будівництво сховища для тактичної ядерної зброї на території Білорусії і розмістить там свою зброю.

Мабуть навіть врівноважений та поміркований пан Сі від такої «підстави» від «партнера» втратив навіть залишки надії на приналежність путіна до виду Хомо Сапіенс. Про який «розум» може йти мова, коли лише через 4 дні брехливо-придуркуватий диктатор робить те, що ще 96 годин тому визнавав, як «недопустиме»?

Китай на таке «не підписувався». Тому не дивно, що «безмежна дружба» рф з Китаєм, про яку країни домовилися за три тижні до початку війни в Україні, виявилася, за словами китайського посла в Євросоюзі, не більше ніж риторичною фігурою. Китай не визнає Крим та інші «нові регіони» російськими і не підтримує дії Росії в Україні.

Казахстан, найближчий партнер росії в рамках Євразійського економічного союзу та Організації Договору про колективну безпеку, залишався нейтральним від початку військового конфлікту. Однак заступник міністра закордонних справ Казахстану Роман Василенко заявив, що країна не допустить використання своєї території для обходу санкцій, і підкреслив, що терпіння Астани має свої межі. «Ми хочемо, щоб цей конфлікт закінчився якомога швидше», - зазначив Василенко, додавши, що Казахстан уже надає гуманітарну допомогу Україні.

Сербія, яку раніше вважали найбільш дружньою країною росії в Європі, теж не має ніякого бажання мати у «друзях» психічно хворого пацієнта з кремля. Президент Сербії Александр Вучич заявив, що довгостроковий нейтралітет своєї країни не гарантований, оскільки Сербія прагне до членства в Європейському союзі. Вучич також пояснив, що Сербії без Європи буде складно досягти значущих результатів. Крім того, у червні Сербія планує провести спільні навчання з НАТО, що свідчить про зрушення в її зовнішній політиці.

5 квітня оголошено, що в навчаннях НАТО в Європі візьме участь і Вірменія - історичний союзник росії та її військовий союзник по ОДКБ. Але саме із росією та ОДКБ Вірменія проводити військові навчання відмовилася, визнавши свою участь у них «недоцільною». Політики в Єревані вважають, що захоплення Азербайджаном Карабаху відбулося з санкції Путіна і навіть не виключають арешту президента РФ за вимогами Гааги.

Хто у залишку (із тих, про кого не зовсім соромно говорити)? Угорський прем'єр Віктор Орбан? Так, поки що Угорщина накладає вето на рішення ЄС, на виділення допомоги Україні та обіцяє блокувати заходи проти російської ядерної галузі. Але навіть Орбан у березні заявив, що Угорщині доведеться переглянути відносини з Москвою через «зміну геополітичних реалій».

Чи довго витримає народ Білорусі таку «ядерну» дружбу з навіженим сусідом – не зрозуміло. Росіяни не розуміють, що вклоняються старому божевільному, а білорусам все ж таки мабуть простіше усвідомити, що такий «подарунок» кремля ставить під цілком об’єктивну загрозу саме подальше існування їхньої країни.

«Адын, савсэм адын…» Не відомо, чи є у путіна Walther PPK калібру 7,65 мм. Та й не квітень 1945 зараз… Можливо путін обере інший спосіб поставити крапку у своєму нікчемному житті. Тим більше, що для схильного до символізму путіна ще залишилося трохи часу для вибору останнього знаряддя. Але 30 квітня вже не за горами…

Недофюрер, тобі вже пора! Джерело:



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW