Студенти СумДУ вибороли призові місця і перемоги на престижних мистецьких конкурсах



Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Пісня над Бугом» пройшов за підтримки Міністерства освіти і науки України у м. Хмельницький дистанційно.

Участь у заході взяли більше двох тисяч учасників з 18 областей України. Свою вокальну творчість представили на конкурсі студенти СумДУ – учасники вокальної студії (керівник Ольга Бондаренко) та вокального тріо НН медичного інституту (керівник Олександра Редька ).

За результатами конкурсу:

І місце виборола Славгородська Катерина (студентка ННІ БіЕМ);

ІІ місце здобули учасники вокальної студії за колективний виступ у складі студенток факультету ТеСЕТ Бартош Елізи та Бойко Лілії, ННІ БіЕМ – Дарченко Катерини та факультету ІФСК –Колодяжної Катерини і Науменко Анни;

ІІІ місце зайняли учасниці тріо НН медичний інституту «Med.ok» Редька Олександра, Кидик Єлизавета і Кузнєцова Ірина; а також за сольний виступ ІІІ місце отримала Литюга Єлизавета (студентка ННІ БіЕМ).

Міжнародний конкурс музичного мистецтва «Київський колорит» пройшов за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України у м. Київ дистанційно. В конкурсі взяли участь більше 800 учасників із України, Польщі, Франції та Чехії. Наші студенти – учасники студентського хору сучасної пісні представили дві вокальних композиції – «Біля тополі» та «Libertango» і за оцінками міжнародного журі посіли ІІ місце у своїй категорії.

У складі хору під керівництвом Ольги Бондаренко виступали студентки факультету ІФСК – Дарина Рубан, Ілона Охріменко, Марина Ткаченко, Діана Божко, студенти факультету ТеСЕТ – Дмитро Якименко, Павло Мартинов, Артем Яковлєв, студентки факультету ЕлІТ – Поліна Корольова, Софія Толбатова, студентки ННІ БіЕМ – Віра Бардакова, Катерина Славгородська, Валерія Озерова, Дарина Білан.

Вітаємо наших талановитих студентів і бажаємо нових перемог!

Конкурси пройшли у кінці березня, але результати оголосили минулого тижня.

Студенти СумДУ вибороли призові місця і перемоги на престижних мистецьких конкурсахСтуденти СумДУ вибороли призові місця і перемоги на престижних мистецьких конкурсах

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW