У Чернівцях оголосили прийом пропозицій на премію Кохановського



Стартував прийом пропозицій щодо кандидатів на відзнаку імені Кохановського. Є вісім номінацій.

Муніципальну відзнаку заснували для вшанування пам’яті очільника міського самоврядування Чернівців Антона Кохановського та відзначення найбільш видатних наукових досліджень, науково-популярних, художніх та журналістських праць, краєзнавчих розвідок, пов’язаних з історією Чернівців та діяльністю міського самоврядування, а також підтримки соціально важливих для чернівецької громади проєктів та ініціатив, - нагадала міськрада Чернівців.

Підприємства, державні установи, заклади культури, освіти, науки, засоби масової інформації, творчі спілки та громадські організації щороку до 1 серпня висувають кандидатів на Відзнаку у таких номінаціях:

  • «Наукове відкриття року»
  • «Краєзнавча розвідка року»
  • «Журналістська знахідка року»
  • «Мистецький тріумф року»
  • «Місцева ініціатива року»
  • «Меценат року»
  • «Бізнес-проєкт року»
  • «Молодіжна ініціатива року»

На здобуття Відзнаки може бути висунуто громадян України, інших держав, науковий, творчий колектив або групу, громадську організацію, підприємство, ЗМІ. На муніципальну відзнаку можуть також претендувати соціально важливі для чернівецької громади проєкти та ініціативи мешканців, громадськості й бізнесу.

Лауреатів у кожній номінації визначає спеціальна комісія, до якої увійшли авторитетні науковці, письменники, громадські діячі, літературознавці, мистецтвознавці, журналісти, працівники культури та освіти.

Лауреат не може бути висунутий на здобуття цієї Відзнаки повторно. Звання лауреата посмертно не присуджується.

Відзнака вручається під час урочистостей на День міста. Кожен лауреат отримує диплом із зображенням Антона Кохановського, медаль та грошову винагороду у розмірі чотирьох прожиткових мінімумів.

Пропозиції подаються на ім’я міського голови до канцелярії міської ради (каб. 113). Довідкова інформація за тел. 52-25-79.

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW