На Хмельниччині чоловіка підозрюють у серійних крадіжках



В Кам'янці-Подільському слідчі оголосили підозру місцевому жителю, який, за версією досудового слідства, обікрав працівниць соцзахисту. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє Кам’янець-Подільське районне управління поліції.

За інформацією правоохоронців, подія трапилась 13 квітня, в приміщенні Департаменту соціального захисту населення Кам'янець-Подільської міської ради.

"46-річний, раніше неодноразово засуджений за крадіжки місцевий мешканець, зайшов до громадської приймальні. Скориставшись тим, що там нікого не було, чоловік викрав гроші з шухляди робочого столу та дві жіночі сумки, в яких знаходились гроші та особисті речі працівниць соцзахисту. Заховавши викрадене під куртку, він пішов в невідомому напрямку", — йдеться у повідомленні.

Як повідомляють у відомстві, 16 листопада минулого року чоловіка засудили до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком 1 рік за крадіжку. Після цього він скоїв ще одну крадіжку, обвинувальний акт за фактом якої 28 березня скерований до суду.

"Відтак, суд визначив крадієві запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Користуючись своїм правом на відвідування Департаменту соціального захисту населення, чоловік знов продовжив втілювати свої злочинні наміри вже там", — повідомляють у поліції.

Наразі слідчі оголосили йому про підозру за вчинення двох крадіжок повторно в умовах воєнного стану, тобто за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW