Неподалік Звягеля водій у стані сп'яніння роз'їжджав із бойовою гранатою в салоні



Днями близько опівночі неподалік Звягеля патрульна поліція зупинила Land Rover: водій порушив ПДР. Як виявилось, 33-річний житель Волинської області був у стані сп’яніння, ймовірно, наркотичного. А при нім виявили боєприпаси. Про таке інформує Звягельський районний відділ поліції.

Так, чоловік мав у салоні автівки ручну бойову гранату «Ф-1», підривач до неї й набої калібром 7,62 мм. Патрульним пояснив, що знайшов «добро», тож боєприпаси їм віддав.

Працівники слідчо-оперативної групи Звягельського райвідділу усе задокументували, а боєприпаси відправили на експертизу у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

  – За вказаним фактом слідчими райвідділу розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ, – йдеться у повідомленні.

Тож на чоловіка може чекати позбавлення волі від 3 до 7 років.

До того ж поліція склала на водія адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом особами, які перебувають у стані сп’яніння…) КУпАП й передала до суду.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW