Смертельна ДТП на Кам’янеччині: особу загиблого вдалося встановити



На Кам'янеччині слідчі встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, у якій загинув 39-річний місцевий мешканець.

Подія трапилась вчора вранці поблизу села Довжок. Особу загиблого вдалось встановити завдяки громадянам, які відгукнулися на звернення поліції в соцмережах.

Аварія сталась 14 квітня 2023 року, близько 05:30 години, поблизу с. Довжок. 52-річний кам'янчанин, керуючи мікроавтобусом марки "Volkswagen", здійснив наїзд на пішохода, який рухався по проїзній частині дороги. Внаслідок ДТП пішохід загинув на місці події.

Оскільки ні документів, ні телефону при собі в нього не було, поліцейські не одразу змогли встановити особу загиблого, тому через соцмережі звернулися за допомогою до громадян, поширивши орієнтування з описом одягу та зовнішності загиблого.

Завдяки цьому вчора ввечері вдалося зв’язатися з родичами чоловіка, які впізнали його. Загиблим виявився 39-річний мешканець с. Красноставці.

Водій мікроавтобуса під час ДТП також травмувався і наразі знаходиться в лікарні. Повідомили у Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції.

Слідчі Кам'янець-Подільського районного управління поліції відкрили за даним фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (дорожньо-транспортна пригода, що спричинила смерть потерпілого) Кримінального кодексу України та встановлюють обставини події.

Фото: Кам’янець-Подільського районного управління поліціїФото: Кам’янець-Подільського районного управління поліції

Читайте також:"В Кам'янці-Подільському оголосили підозру серійному крадієві, який обікрав працівниць соцзахисту".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW