"Нова пошта" вирішила надати одну зі своїх послуг безкоштовно



Для замовлення цієї послуги у "Нової пошти" є кілька варіантів: можна скористатися мобільним додатком, бізнес-кабінетом на сайті, розділом "Трекінг" на сайті або звернутися до відділення компанії.

Логістична компанія "Нова пошта" оголосила про безкоштовну послугу переадресації всередині міста.

Компанія "Нова пошта" в Україні скасувала плату за переадресацію посилок всередині одного міста, щоб забезпечити клієнтам максимальний комфорт. Як наголошується в повідомленні компанії, тепер переадресація в межах міста стала безкоштовною і доступною як для відправників, так і для одержувачів. Послуга надається для доставки документів, посилок, вантажів, а також шин і палет.

Відтепер можна безкоштовно переадресовувати посилки всередині одного міста: з відділення, поштомату або адреси на інше відділення, поштомат або адресу.

Однак, якщо необхідна доставка на адресу, то за неї потрібно буде заплатити додатково: 35 грн за посилки і документи, або 100 грн за вантажі до 100 кг.

Для замовлення послуги переадресації посилок усередині міста можна скористатися кількома варіантами: мобільним додатком, бізнес-кабінетом на сайті компанії, розділом "Трекінг" на сайті або звернутися у відділення "Нової пошти".

Представники прес-служби також підкреслили, що переадресація між населеними пунктами все ще є платною послугою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW