Благодійну акцію на підтримку армії провели енергетики



Благодійну акцію на підтримку армії провели енергетики, фото-1

Напередодні свята Воскресіння Христового донори із ТОВ “ЕНЕРА СУМИ” організували колективну здачу компонентів крові. Зокрема, поповнили запаси для поранених захисників.

Як зазначає начальник відділу по роботі з персоналом Вікторія ТОКМАНЬ, ТОВ “ЕНЕРА СУМИ” – команда небайдужих і активних людей, яким важливо не стояти осторонь в складний для всіх українців час. Кожен наближає перемогу, як може.

Ми один одного мотивуємо. Коли збираюся на чергову донацію, завжди запрошую з собою колег. Більше охочих поділитися компонентами крові – більше врятованих життів і впевненості в світлому майбутньому України.

Благодійну акцію на підтримку армії провели енергетики, фото-2

Поки військові тримають оборону на передовій, ми в тилу маємо робити усе для того, щоб якомога більше захисників повернулися додому. Участь у донорських акціях – один зі способів подякувати бійцям, яким ми завдячуємо нашим спокоєм і зробити свій внесок у боротьбу з ворогом. Коли здаю кров для воїнів, відчуваю єднання з ними, це зміцнює віру в перемогу та додає натхнення на нові добрі справи, – зазначила Ольга НІКОЛАЄВА, провідний інженер Сумського центру обслуговування клієнтів ТОВ “ЕНЕРА СУМИ”.

Допомога донорів необхідна постійно, тим паче, коли в країні війна. Якщо немає достатньої кількості компонентів крові, рятувати життя пораненим бійцям набагато складніше. Тож потрібно регулярно поповнювати стратегічний запас для потреб Збройних Сил України, – додала Марина САХНО, юрисконсульт відділу з правового забезпечення ТОВ “ЕНЕРА СУМИ”.

Крім морального задоволення донори отримують приємні бонуси. А ще регулярні візити до плазмацентру – це систематичний контроль стану здоров’я.

Перед процедурою варто ознайомитися із абсолютними або тимчасовими протипоказаннями і правилами підготовки до здачі компонентів крові. Уся корисна інформація є на сайті ДонорUA.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW