У Хмельницькому затримали молодика з великою кількістю амфетаміну



За зберігання небезпечних синтетичних наркотиків в особливо великих розмірах 24-річному місцевому жителю може загрожувати до 8 років ув’язнення.

Вчора, 12 квітня, на вулиці Київській працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області затримали хмельничанина, в якого вилучили два пакунки з речовиною білого кольору.

Експертиза показала, що це амфетамін в особливо великих розмірах. Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Хмельницького райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 309 (Зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу на період розслідування.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW