Які Великодні розваги приготував "Львівський музей історії релігії" – розклад



З нагоди Великодня комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський музей історії релігії» організовує майстер-клас з виготовлення пасхальної атрибутики і різноманітні концерти органної музики.

Про це повідомляє Львівська обласна рада.

14 квітня музейні художники Оксана Гірняк і Лідія Григель проведуть майстер-клас з писанкарства. Акриловими фарбами на дерев’яній основі учасники розмалюють яйце або ж Великоднього зайця. Початок о 16 годині.

15 квітня провідна українська органістка Олена Мацелюх разом з Ольгою Стрілецькою проведуть «Від бароко до сучасності» шанувальників і поціновувачів класичної музики. Звучатимуть твори Йоганна Себастьяна Баха, Ференца Ліста, Олександра Гільмана, Петера Михайдіка, інші. Початок о 15 годині.

16 квітня на Воскресіння з Бахом запрошує Оленка Мацелюх. звучатиме світла музика Великодня «Генії поза часом. Йоганн Себастьян Бах». Початок о 15 годині.

17 квітня феєрію органної музики творитиме Ігор Мацелюх. Звучатиме «Святкова класика», яка не тільки продовжує життя, а й дарує радість, свято. Початок о 15 годині

18 квітня зразковий вокальний ансамбль «Намисто» Міського Палацу культури імені Гната Хоткевича запрошує львів’ян і гостей міста послухати веснянки і гаївки. «Перезавантажитися», зупинитися і зануритися в роздуми про вічне запрошують Олена Мацелюх і Маріанна Лаба (сопрано) на концерті «Музика світла». Початок о 14 годині

Телефон для довідки: 0677021321 (Катерина).

Читайте також: Що приготувати на Великдень: 4 простих рецептів Паски, - ФОТО, ВІДЕО.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW