Андрій Карпов попередив керівників комунальних підприємств Полтави: «Якщо ви не хочете працювати нормально – краще звільніться самі! Бо ми будемо переслідувати вас!»



Сьогодні під час засідання виконавчого комітету Полтавської міської ради виконуючий обов’язки міського голови Андрій Карпов повідомив, що із комунального підприємства «Декоративні культури» звільнився заступник директора Максим Тарашевський, якого зловили на використанні службового комунального транспорту для власних потреб. Директора «Декоративних культур» Сергія Сілаєва на час проведення службового розслідування відсторонять від займаної посади.

Також Андрій Карпов звернувся до інших керівників комунальних підприємств міста.

-Я не буду допускати тут продовження таких дій! Я ще раз прошу, звертаюся до всіх керівників – якщо ви не хочете працювати нормально, будь ласка, звільніться самі! Бо ми будемо потім переслідувати вас! Я маю на увазі – через правоохоронні органи: писати в прокуратуру, в СБУ, всюди, щоб це виявляти! Якщо ви не хочете нормально працювати – краще звільніться самі! – зазначив Карпов.

Андрій Карпов попередив керівників комунальних підприємств Полтави: «Якщо ви не хочете працювати нормально – краще звільніться самі! Бо ми..., фото-1

Нагадаємо, після рішення суду про визнання Олександра Мамая винним у вчиненні корупційних дій, колишній міський голова пішов у відпустку, а на час його відсутності виконуючим обов'язки голови міста став Андрій Карпов. Учора Олександра Мамая звільнили із міської ради за рішенням суду. Тепер Андрій Карпов, як секретар міської ради, виконує обов'язки міського голови: скликає та проводить сесії і виконкоми, звільняє та призначає працівників міської ради. І дає рекомендації керівникам комунальних підприємств. Чи скористаються вони порадами Карпова - покаже вже найближче майбутнє, а ми про це обов'язково напишемо.

Щоб стежити за актуальними новинами, підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW