100 будинків щомісяця. Окупантам знадобиться 25 років, щоб повністю відновити приватний сектор в Маріуполі



Гауляйтер окупованого Маріуполя пообіцяв щомісяця відновлювати щонайменше 100 приватних будинків. З такими темпами на повне відновлення приватного сектора йому знадобиться 25 років.

"Вже понад сто городян зайнято у відновленні індивідуальних житлових будівель", - похвалився олег моргун та зізнався, що кількість будівельників все ж таки необхідно збільшувати. 

В цьому він покладається на маріупольців, бо напевне гастарбайтерів з росії та країн Азії не вистачає. Гауляйтер визнав, що два дні потому (майже через рік після окупації, - ред.0629) будбригади нарешті забезпечили спецодягом, засобами індивідуального захисту та професійного інструменту.

"Тепер у всіх районах міста наші будівельники забезпечені необхідним інструментом для ефективної роботи", - заявив моргун.

Скриншот допису телеграм-каналу олега моргуна

Зазначимо, раніше в одному із інтерв'ю він повідомляв, що, за підрахунками окупантів, з 40 тисяч приватних будинків повністю або частково зруйновано 32,5 тис.

Неважко порахувати, якщо у Маріуполі, за словами гауляйтера планують відновлювати по 100 будинків щомісяця, окупантам знадобиться 25 років! на відбудову міста. І це стосується лише приватного сектору, не кажучи вже про багатоповерхові будинки, 90% яких мають пошкодження або повністю знищено. 22 нових будинки побудували окупанти за рік. Будинки ці - некапітальні, побудовані з залізобетонних коробів та мають проблеми з комунікаціями, проте це краще, ніж квартира з дірою в стіні. Але більша частина цих будинків стоїть напів порожніми.

Про відбудову приміських селищ зовсім не варто говорити - у окупантів до них просто не доходять руки. Наприклад, в селищі Гірке (Горький - рос.) в Кальміуському районі від початку активних бойових дій немає світла. Та ж сама ситуація зі світлом в Приморському районі. У віддалених районах міста також  не відновлено водопостачання.

Проте окупанти вже встигли підрахувати, скільки приватних будинків, власники яких виїхали з окупованого міста, можна віддати під розміщення російських військових та чиновників.

Читайте по темі: В Маріуполі окупанти хочуть привласнити більше 600 приватних будинків



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW