Контрнаступ України почнеться тоді, коли Генштаб вирішить, що час настав



Для підготовки контрнаступу потрібен час, і він працює на Україну, оскільки "що далі – то більше пришвидшуються відцентрові процеси" у РФ. Про це міністр оборони України Олексій Резніков розповів в інтерв'ю агентству ELTA.

Він сказав, що російські окупанти лише в Бахмуті Донецької області щодня втрачають приблизно 500 військових убитими й пораненими. У цьому місті Україна меншими силами стримує значно більші сили противника, що важливо в контексті всього театру воєнних дій, пояснив міністр.

"Якби не ті втрати, то весь свій потенціал на іншій оборонній лінії або на передовій вони могли б використати проти нас. У якомусь менш укріпленому й захищеному місці. І тепер щодня ми завдаємо їм величезної шкоди й утримуємо, по суті, під замком", – зазначив Резніков.

Міністр додав, що контрнаступ відбудеться "в потрібний момент".

Розповідаючи про підготовку українських військовослужбовців за кордоном, він зазначив, що зараз "особливо важливе значення надають підготовці тих підрозділів, які братимуть участь у контрнаступі". Він, за словами глави Міноборони, "почнеться тоді, коли Генштаб вирішить, що час настав".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW