Буковинця судитимуть за психологічне насильство стосовно матері



Порушнику загрожує позбавлення волі до двох років. 

28 жовтня минулого року 71-річна жителька Горішньошеровецької громади  повідомила поліції, що її син погрожує фізичною розправою. Поліцейські встановили, що 41-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, за місцем проживання вчинив словесну суперечку зі своєю матір’ю. В ході конфлікту кривдник ображав жінку нецензурною лайкою та погрожував їй фізичною розправою.

Поліцейські склали на чоловіка адміністративний протокол та наклала штраф.

Однак кривдник продовжував чинити психологічне насильство відносно своєї матері. Працівники поліції реагували на кожне повідомлення від буковинки, складали протоколи про адміністративне правопорушення на зловмисника та проводили з ним профілактично-роз’яснювальну роботу.

Також в січні поточного року чоловіка було визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 173-2 КУпАП та накладено стягнення у виді 40 годин громадських робіт.

Незважаючи на всі застереження, він продовжував кривдити свою близьку родичку. 

Слідчі скерували матеріали досудового розслідування з обвинувальним актом до суду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України.

Читайте: Буковинця судитимуть за зґвалтування 14-річної дівчини

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW