Віктора Щербину виключили зі складу депутатського корпусу Запорізької облради через переїзд на кордон



До Запорізької обласної територіальної виборчої комісії надійшли документи, що підтверджують факт переїзду депутата обласної ради від ВО «Батьківщина» Віктора Щербини за кордон. Згідно законодавства це стало підставою для дострокового припинення депутатських повноважень Щербини та визнання обраним депутатом обласної ради іншого за черговістю кандидата.

Відповідну Постанову опубліковано на сайті Запорізької обласної ради.

Документи, що підтверджують факт виїзду Віктора Щербини за межі України та постійного проживанні в Словаччині надійшли до виборчої комісії 6 квітня. У разі підтвердження переїзду депутата місцевої ради за кордон його повноваження припиняються достроково без прийняття рішення відповідної ради. Депутатом Запорізької обласної ради замість Щербини виборча комісія визнала наступного за черговістю кандидата у виборчому списку ВО «Батьківщина» - Мохнатка Сергія Олександровича 1981 р.н.

Віктор Щербина 1979 р.н. в різні роки очолював Запорізьку РДА, ритуальну службу. Згідно даних youcontrol займається підприємницькою діяльністю у сфері організації поховань. До Запорізької обласної ради у 2015 році обирався від Блоку Петра Порошенка, в 2020 – від ВО «Батьківщина».

Як раніше писав 061, замість колаборантки Гурської в Запорізькій обласній раді зареєстрували нового депутата.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW