Покровська громада простилася з почесним громадянином Іваном Мануїловичем Кобцем



Іван Мануїлович понад 35 років обіймав посаду завідувача гінекологічного відділення Перинатального центру ІІ рівня КНП «Покровська клінічна ЛІЛ». Це був досвідчений, кваліфікований лікар, відповідальний керівник, яки за роки праці у колективі був добрим наставником для молодих лікарів-інтернів, виховав не одне покоління лікарів-акушерів та гінекологів. 

Іван Мануїлович мав безперечний авторитет серед колег i пацієнтів, завжди чуйно та уважно ставився до людей, був вимогливий до себе та співробітників. Неодноразово за сумлінну працю відзначався нагородами медичного закладу, місцевих органів влади, Міністерства охорони здоров'я України.

Провести в останню путь Івана Мануїловича зібралися представники Покровської міської військової адміністрації, рідні, друзі, колеги та мешканці громади, які знали та поважали померлого. 

«Ми всі з величезною повагою ставилися до Івана Мануїловича за його активну громадянську позицію, за професіоналізм. чуйність та самовідданість. Навіть  в умовах евакуації частини медперсоналу він не покинув своє робоче місце та продовжував надавати медичну допомогу жінкам Покровської та сусідніх громад. Здійснював цілодобові та щоденні чергування. Він залишиться для нас прикладом сили духу, сумлінності, мудрості», - зазначила заступниця начальника Покровської міської адміністрації Наталія Іваньо. 

Чин похорону пройшов у Свято Михайлівському Храмі. Поховали Почесного громадянина на Центральному кладовищі Покровська.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW