Найгірші подарунки до будь якого свята: вони приносять нещастя



Кожен із нас любить подарунки, і коли хтось їх дарує, то це розцінюється, як прояв любові, підтримки та турботи. Але існують подарунки, які можуть навіть принести нещастя, тож їх дарувати точно не слід.

Головні убори

Дарувати головні убори можна, а ось приміряти на собі річ точно не слід, бо це може спричинити сварку з людиною, якій ви плануєте зробити подарунок.

Взуття

Не можна дарувати туфлі чи домашнє взуття, бо, за повір’ям, подібні дарунки можуть бути знаком хвороби чи важких часів у майбутньому. Але варто зауважити, що, якщо дружина подарувала взуття чоловікові, то це ознаменує довге та щасливе подружнє життя.

Посуд

Краще не дарувати також предмети побуту, зокрема посуд, адже це питання індивідуальних переваг. Побутує думка про те, що порожній посуд може спричинити духовну та матеріальну бідність. Якщо ж ви все ж хочете подарувати каструлю, то покладіть у неї монетку.

Годинник

Наші пращури вірили в те, що подарований годинник збиває біоритми та відбирає у людини роки життя.

Гаманець та сумка

Якщо даруєте сумку чи гаманець, то обов’язково щось туди покладіть, наприклад, декілька купюр чи монет . Річ у тім, що порожніми такі подарунки можуть стати причиною відсутності грошей в одержувача.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW