На Запоріжжі окупанти налагодили систему “відряджень” працівників з РФ



Попри ротації російських працівників різних сфер  на тимчасово окуповані території України, в тому числі на Запоріжжі – в окупантів залишаються проблеми з фахівцями середньої ланки.

Про це повідомили в Центрі національного спротиву при Силах спеціальних операцій, передає 061

Після невдалих спроб росіян залучити місцеве населення до співпраці, вони налагодили систему “відряджень” на окуповані території працівників з РФ.

Більшість керівних посад в окупаційних адміністраціях та структурах майже відразу зайняли росіяни. Проте залишаються серйозні проблеми з працівників середньої ланки. Росіяни постійно шукають працівників серед місцевих, проте це не працює і окупанти мусять застосовувати значно важчий та ресурсно дорожчий процес “відряджень” на окуповані території росіян.

Місцеві гауляйтери вже відчувають наростання напруги і для того, аби й ті колаборанти, які вже працюють на росіян, не втекли, в них вилучають закордонні паспорти. Зокрема, таку практику почали застосовувати щодо Мелітопольських колаборантів. Центр національного спротиву закликає місцевих колаборантів вже піти на співпрацю з українськими силами оборони.

«Тоді, коли ви перестаєте бути потрібними для росіян, шанси на виживання значно зменшуються», - зазначають в Спротиві.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Мелітополі окупанти в пошуках партизан обшукують будинки.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW