«Гра у хованки» під бомбами. В Авдіївці поліцейські розшукують дітей, щоб врятувати



У місті залишаються 4 дітей - їх переховують батьки, що не хочуть виїжджати. Двох дітлахів «Білі Янголи» вже розшукали й зараз вмовляють родину евакуюватися. Окрім того, під час нового рятувального рейсу правоохоронці вивезли подружжя зі 100-річного будинку та відвідали волонтерський пункт, який підтримує життя мешканців Авдіївки.

Евакуація дитини з «гарячої точки» - це квест, який починається з пошуків. У практиці поліцейських Авдіївки був випадок, коли сім’я підмовила мешканців цілої вулиці надати неправдиву інформацію – нібито вони разом з дитиною вже виїхали. На другому етапі поліція вмовляє дорослих виїхати та пояснює, що ніхто не буде розлучати їх з малечею, адже евакуація дітей відбувається тільки разом з рідними або одним з них. Завершується операція з порятунку вивезенням родини у безпечне місце та організацією допомоги для неї.

Цього разу «Білі Янголи» намагаються врятувати дворічного Єгора та його старшу сестру-шестикласницю. Попри щоденні обстріли, їхні батьки воліють залишатися вдома. Поліцейські роз’яснили дорослим їхні права та обов’язки щодо дітей і механізм обов’язкової евакуації. Родині дали час на збирання речей і проінформували, що влада забезпечить їх всім необхідним.

Поліція закликає батьків не дати дітям загинути та погодитися на виїзд. Звернутися про евакуацію з Авдіївки можна до групи «Білий Янгол» за телефоном 066-56-19-102, а також у волонтерському пункті, що діє в місті. Для допомоги населенню там постійно присутні представники поліції та військової адміністрації.

«Гра у хованки» під бомбами. В Авдіївці поліцейські розшукують дітей, щоб врятувати«Гра у хованки» під бомбами. В Авдіївці поліцейські розшукують дітей, щоб врятувати«Гра у хованки» під бомбами. В Авдіївці поліцейські розшукують дітей, щоб врятувати«Гра у хованки» під бомбами. В Авдіївці поліцейські розшукують дітей, щоб врятувати

Відділ комунікації поліції

Донецької області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW