"Сільпо" і мобільний оператор "Київстар" запустили акцію для своїх клієнтів: суперзнижки на продукти в супермаркетах



Для абонентів Київстар відтепер доступна приваблива знижка на покупки продуктів у супермаркетах "Сільпо". Пропозиція дійсна до 15 червня.

Суперсила від Сільпо

Акція призначена для клієнтів мобільного оператора "Київстар", які використовують послуги передплатного зв'язку. Вони можуть скористатися спеціальною програмою "Суперсила від Сільпо".

Після її підключення клієнти отримують можливість збільшити бали програми лояльності "Власний Рахунок" у 15 разів, які будуть дійсні протягом двох тижнів.

Дана пропозиція поширюється на всіх клієнтів мобільного оператора "Київстар", незалежно від обраного тарифного плану. Крім того, вона доступна для абонентів, які вже активували інші варіанти програми "Суперсила" у своїх тарифних планах.

Для активації програми "Суперсила від Сільпо" доступні кілька способів:

  • використання додатку "Мій Київстар";
  • набір короткого номера 500 або комбінації 50032#.

Клієнт мобільного оператора отримає SMS-повідомлення з посиланням на персональну сторінку в мобільному додатку "Сільпо".

Для отримання бонусів необхідно встановити мобільний додаток "Сільпо" на свій смартфон.

Клієнти, які підключили програму "Суперсила", можуть обирати потрібні продукти або товари для дому в рамках програми лояльності "Власний Рахунок", доступної через мобільний додаток. За кожну покупку в супермаркетах "Сільпо" вони отримуватимуть додаткові бали протягом 14 днів.

Підключити програму "Суперсила" можна до 15 червня 2023 року.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW