Протягом І кварталу 2023 року Управлінням ДМС у Сумськой області зафіксовано більше 60 фактів порушень законодавства у сфері міграції



Загалом, у період з 1 січня по 31 березня 2023 року Управлінням ДМС у Сумській області встановлено 62 факти порушень міграційного законодавства.

Із загального списку іноземців - порушників, яких до адміністративної відповідальності притягнуто протягом останніх трьох місяців, 11- неврегульовані мігранти. Ще 35 порушників законодавства у сфері міграції такі, які своєчасно не вжили заходів щодо обміну дозвільних документів на право проживання, термін дії яких скінчився, не продовжили терміну свого перебування по закінченню строку такого. 16 матеріалів про адміністративні правопорушення складено протягом січня - березня на громадянин України, які запросили в Україну та надали житлову площу іноземцям, що порушили вимоги міграційного законодавства. Стосовно 19 іноземних громадян прийнято рішення щодо заборони їх подальшого в’їзду в Україну терміном на 3 роки. Робота в напрямку протидії незаконній/неврегульованій міграції на Сумщині і надалі триває.

Управління ДМС у Сумській області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW