У Львівській міськраді відреагували на великий напис "Все для причастя" на алкогольному магазині, - ФОТО



У Львові на магазині алкоголю з'явився великий напис "Все для причастя". 

У Львові на фасаді великого алкогольнного магазину, що розташований на вулиці Стрийській з'явився банер "Все для причастя". На такий маркетинговий хід магазину почали активно скаржитися мешканці міста. 

Про це повідомила директорка департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Ірина Кулинич.

У міськраді кажуть, що вже провели розмову з власником магазину та домовилися, що напис заберуть. Напис не сподобався і користувачам соцмереж. Вони кажуть, що така реклама ображаєхристиян, які готуються прийняти святе причастя у часі Великоднього посту.

"Сьогодні ми вже провели розмову із власниками магазину. Нам пообіцяли впродовж двох днів забрати неоднозначний напис",  — пояснила посадовиця.

Довідково. Магазин має назву BadBoy. У Львові великий алкомаркет запрацював ще у жовтні 2021 року. 

"Дозвіл на це будівництво дала Львівська міськрада у вересні 2021 року. Тоді йшлося про заклад громадського харчування з адміністративними приміщеннями та автостоянкою. Містобудівні умови та обмеження отримало ТОВ «Віллоу ЯРД Р1». Кінцевим бенефіціарним власником ТОВ є Арсен Шлапак, який є також співвласником ТОВ "Ательєр", - розповіли у виданні tvoemisto.tv. 

Приміщення на Стрийській, 202 перебуває в оренді ТОВ «БЮРО ВИН». Алкомаркет BadBoy працює також у Києві. Його власником є Володимир Шаповалов, якому належить і мережа алкомаркетів GoodWine. 

Читайте також: У мережі з'явилося відео, на якому демонтують церкву московського патріархату у Львові, - ВІДЕО 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW