Слідчі встановлюють очевидців та свідків ДТП у Коростишівській громаді



Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася вранці 18 березня, загинули двоє людей, ще один чоловік отримав травми.

Нині триває досудове розслідування, у межах якого слідчі встановлюють всі обставини. Тож вони просять громадян повідомити важливу для слідства інформацію.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 10:20 на 102 км автодороги Київ-Чоп, неподалік с. Більківців Житомирського району.

Тоді 68-річний водій легковика «АЗЛК-2141» з причепом, рухаючись зі сторони м. Києва, проводив маневр розвороту. Тоді й сталося його зіткнення з автомобілем «Audi A8» під керуванням 44-річного киянина.

У результаті ДТП водій автомобіля «АЗЛК» та його пасажирка, 30-річна жителька Старосілецької громади, загинули на місці події. Ще один пасажир цього транспортного засобу, 62-річний житель Закарпаття, отримав травми та був доставлений до Коростишівської райлікарні.

Досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Слідчі продовжують опрацьовувати всю наявну інформацію про обставини події.

Тож шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, володієте іншою важливою для слідства інформацією, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».

Відділ комунікації поліції Житомирської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW