Володимир Зеленський прибув з візитом до Польщі



5 квітня Володимир та Олена Зеленські прибули до Варшави з офіційним візитом.

До слова, це перша поїздка президента у Польщу після початку повномасштабного вторгнення Росії та загалом третій закордонний візит за більш ніж рік.

Керівник бюро міжнародної політики при канцелярії президента Марчин Пшидач розповів, що по приїзду українського президента та першої леді відбудеться офіційне привітання гостей польським лідером Анджеєм Дудою. Зазначимо, що воно заплановане на 11:00.

Після цього будуть переговори у Президентському палаці, а згодом – і перемовини делегацій. На них будуть обговорювати важливі для обох сторін питання.

За словами керівника бюро міжнародної політики, на порядок денний виноситимуть й історичні питання. Увечері, о 18:00, заплановано спільний виступ Володимира Зеленського та Анджея Дуди, на якому вони поділяться результатами перемовин.

Прессекретар президента України Сергій Никифоров у прямому ефірі підтвердив інформацію про те, що Володимир та Олена Зеленські вже прибули до Польщі. Він також розповів, що президент зустрінеться не лише з Анджеєм Дудою, але й з прем'єром Польщі, рятувальниками, волонтерами та мерами міст, що межують з Україною.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW