Реєстрація на НМТ-2023 розпочалася. Що треба знати львів'янам



Розпочалась реєстрація на Національний мультипредметний тест у 2023 році, ЛОВА оприлюднила інструкцію для вступників.

НМТ-2023 передбачає оцінювання з двох обов’язкових предметів (українська мова, математика), а також з одного предмета за вибором вступника (історія України, іноземна мова, біологія, фізика, хімія), повідомляє Департаменті освіти і науки ЛОВА.

Тестування відбуватиметься в один день, на нього буде виділено 180 хвилин (учасник самостійно може розподіляти час між блоками), а результати стануть відомі одразу по завершенню тесту.

Коли можна зареєструватись та в які терміни відбуватиметься НМТ?

Реєстрація для участі в оцінюванні доступна із 03.04.2023 до 03.05.2023 року. Після цього ви отримаєте запрошення-перепустки, які надійдуть до вас не пізніше як за 10 днів до початку основної сесії.

Після надсилання інформації на обробку до 7 травня в персональному кабінеті можна буде вносити зміни до інформації про:

назву навчального предмета додаткового блоку, з якого вступник бажає пройти тестування

населений пункт в Україні або за кордоном, де він перебуватиме в дні проведення НМТ

потребу в проходженні НМТ під час додаткових сесій.

З 05.06.2023 року до 23.06.2023 року відбуватимуться сесії тестувань і в один із цих днів вступники складатимуть НМТ. До 28 червня всі учасники тестування отримають результати.

Для вступників, які не встигли з певних причин зареєструватись, буде проведено додаткову сесію реєстрації, яка триватиме із 05.06.2023 року до 12.06.2023 року.

Як зареєструватись?

Для того, аби зареєструватися для участі в НМТ, вступнику потрібно самостійно створити особистий кабінет на сайт УЦОЯО (https://my.testportal.gov.ua/cabinet/login) та виконати в ньому такі дії:

внести особисті дані й інформацію щодо участі в НМТ

завантажити сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів

підтвердити бажання взяти участь у НМТ, надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру

сформувати сертифікат НМТ 2023 року.

Кожна копія документа повинна бути сканованою або сфотографованою копією його оригіналу у вигляді окремого файла у форматі .png або .jpg розміром не більше 1 Мб.

НМТ за кордоном

НМТ буде проводитись не лише в Україні, а й і в деяких країнах за кордоном. Під час внесення особистих даних у випадному списку будуть доступні країни/міста, у яких створюватимуть ТЕЦ для проведення НМТ під час основної та додаткової сесій. НМТ за кордоном буде проведено так само, як і в Україні, тобто у спеціально обладнаних тимчасових екзаменаційних центрах, де з учасниками працюватимуть українськомовні педагоги, навчені українськими експертами.

Не зволікайте із реєстрацією, оскільки за кордоном є обмеження щодо кількості учасників, які можуть проходити оцінювання. Просимо вступників найближчим часом вибрати із запропонованого переліку місто. Якщо пізніше з’явиться більш зручна для вас локація, ви зможете до 7 травня 2023 року включно змінити реєстраційні дані й вибрати ближчий до вашого місце перебування під час проведення НМТ населений пункт. Про нові локації ви зможете дізнатись на сайті УЦОЯО.

Читайте також: Що необхідно знати мешканцям Львівщини про правила військового призову.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW