В Україну прибули літаки МіГ-29 зі Словаччини: де їх застосовують



Минулого тижня в Україну прибули чотири літаки МіГ-29 зі Словаччини. Вони вже стоять на обороні та захищають від ворога Харків.

Про це повідомила віце-спікер Верховної Ради України Олена Кондратюк.

Вона вирушила до Словаччини, щоб подякувати за допомогу Україні.

"Від імені всіх українців, чиї життя захищає авіація, я вам дуже вдячна", — заявила Кондратюк, виступаючи в словацькому парламенті.

Також вона подякувала Словаччині і за решту допомоги, яку отримала Україна – гуманітарні вантажі, підтримку на міжнародному рівні та зброю.

Так, невелика Словаччина виявилася одним з найбільш послідовних союзників України. Вона вже передала зенітно-ракетний комплекс С-300, вертольоти, машини сімейства "Мі", снаряди для "Градів", самохідні гаубиці Zuzana і БМП.

"Словаччина стоїть на правильній стороні, і цим жестом ми як країна вписали себе з великої літери в сучасну світову історію, що вказує на своєчасну допомогу, щиру солідарність і велич нації.

Ми чинимо правильно, тому що це росія вторглася в Україну, це росія знаходиться на території України. Війна закінчиться тільки тоді, коли росія виведе свої війська", - заявив міністр оборони Словаччини Ярослав Надь.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW