Є досягнення та результати: звіт Управління сім’ї, молоді та спорту про роботу з початку 2023 року



Волонтерська діяльність для життєзабезпечення громади, спортивна робота з підрозділами Нацполіції, ТРО та підприємствами, а також дистанційний навчально-тренувальний режим. Так працює зараз Управління сім’ї, молоді та спорту Покровської громади. 

При такому завантаженні покровські спортсмени та тренери досягли певних висот:
-  4 спортсмени увійшли до складу національної збірної від Донецької області з олімпійських видів спорту
-  8 спортсменів – з неолімпійських
-  3 спортсмени – з видів спорту серед осіб з інвалідністю;
-  9 тренерів обрано старшими тренерами Донецької області з видів спорту у різних вікових категоріях (Б. Карімов, М. Ляшенко, І. Юркін, В. Кацюба, В. Никитенко, А. Пятихатка, Я. Чепіга, В. Доценко, Н. Коновалюк);
-  7 спортсменів громади виконали норматив спортивного розряду «Кандидат у майстри спорту України».

На змаганнях різних рівнів гідно показали себе вихованці тренерів Артема Пятихатки, Віталія Суліми, Наталії Коновалюк, Катерини Шамрай, Аліни Репенко. Окрім того, проводилися і змагання на території громади:

•  СК «Металург» м. Покровськ: першість РК «Твердий знак» з регбі на снігу до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні, турнір зі змішаних єдиноборств ММА, стартував «Кубок Незламності» з футзалу 2023 року;
•  ФОК м. Родинське: першість Покровської федерації з черліденгу.

Стан справ у галузі фізкультури та спорту, підсумки 2022 року і перспективи на 2023-й обговорювалися в ході онлайн-нарад та відео конференцій з колегами з інших громад та обласним профільним керівництвом. За підсумками роботи Покровський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» визнаний одним з кращих в області.

18-20 березня тренер-викладач з дзюдо ДЮСШ Віталій Суліма взяв участь у суддівському і тренерському семінарі EJU 2023. Також у березні пройшли навчально-тренувальні збори з тенісу настільного серед осіб з інвалідністю та конкурс фотоколажів «Спортивна родина – міцна країна». 

Визначено і затверджено 23 отримувачів стипендій для обдарованих дітей та молоді у Покровській громаді у сферах освіти, культури, фізичної культури та спорту на 2023 рік.

Що ж стосується Сектору у справах сім’ї та молоді, то триває робота з Представниками Молодіжної ради, дитячими та молодіжними громадськими організаціями. З початку року за участю молодого покоління відбулися: вертеп, акція «Різдвяний пряник у кожну хату», онлайн круглий стіл «Крути – символ українського юнацтва», виготовлення килимків для ЗСУ та «пунктів незламності», виготовлення листівок для захисників і захисниць до Дня Святого Валентина, виготовлення окопних свічок, маскувальних сіток та костюмів для ЗСУ, «Молодіжні вечорниці» до дня народження Т. Шевченка, активності для молоді. 

Для допомоги жителям нашої громади, а також передачі допомоги до інших громад на базі спортивно-молодіжного центру «Факел» продовжує свою роботу «Співдія Хаб».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW