Магнітні бурі у квітні 2023: коли відбуватимуться, які дні будуть небезпечними



Майбутній квітень обіцяє бути непростим для метеозалежних людей. У них практично не буде часу, щоб прийти до тями через сильні затяжні бурі.

Редакція розкаже коли відбуватимуться магнітні бурі та які дні будуть небезпечними. 

Перші магнітні бурі обрушаться на Землю на початку квітня. Так, першого числа очікуються незначні коливання із силою удару від 3 до 4 балів. А з 2 по 8 квітня будуть слабші геомагнітні коливання.

Другий затяжний період чекає на метеозалежних людей у період з 9 по 11 квітня 2023 року. Цими днями пік активності геомагнітних коливань досягне позначки 4 бали. Більше того, магнітна буря триматиметься на одному рівні.

Наступні потужні магнітні бурі впадуть на Землю в період з 21 по 27 квітня 2023 року. Протягом цілого тижня сила ударів коливатиметься від 3 до 4 балів. Спокійно видихнути метеопати матимуть змогу 25 квітня, оскільки у цей день сила активності геомагнітних ударів знизиться до 2 балів. Але вже надвечір погода помітно зіпсується і показник активності магнітної бурі почне різко зростати.

Легкі магнітні коливання будуть зафіксовані 12 квітня, з 14 по 16 число, 19 та 20 квітня, а також 29 та 30 числа. У ці дні метеопати зможуть трохи видихнути та насолодитися спокійними днями.

Як пережити складний період магнітних бур у квітні 2023 року

Регулярні фізичні вправи, а також помірний відпочинок допоможуть метеопатам зменшити стрес для організму та підтримати імунну систему. Також не зайвим стежитиме за своїм харчуванням. Бажано, щоб воно було правильним і не містило жирних та шкідливих продуктів.

Важливо уникати стресових ситуацій, оскільки вони негативно позначаться на вашому самопочутті. Краще знайти способи, які допоможуть вам розслабитися. Це може бути медитація чи йога.

Кімнату, в якій ви знаходитесь, треба якнайчастіше провітрювати. Крім цього, важливо підтримувати в ній комфортну температуру, щоб не було надто спекотно чи холодно. Зменшити вплив магнітних бур на організм допоможе вживання достатньої кількості води.

Відповідний прогноз опублікував Центр передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень (NOAA) США.

Високі рівні геомагнітної активності очікуються 1-2 квітня та 10-11 квітня. Нестабільні рівні прогнозують на 3-4 квітня, 12 квітня та 14-15 квітня.

Решта днів будуть спокійними в плані геомагнітної активності. Зазначимо, що прогноз NOAA на момент публікації новини охоплював період до 15 квітня.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW