Виконком Запоріжжя заплатить 1,5 мільйона гривень за ремонт приміщень підвалу



Виконавчий комітет Запорізької міської ради оголосив тендер на ремонт окремих приміщень підвалу з метою розміщення найпростішого укриття за 1,5 мільйона гривень.

Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель «Prozorro», передає 061.

Всі ремонтні роботи підрядники мають завершити в строк до 1 липня 2023 року. В тендерній документацій вказано про щонайменше 9 приміщень підвалу.

В комплекс робіт входить: відбивання штукатурки, демонтаж дверних коробок, шпаклювання стін, нанесення фарби, улаштування плитки в туалетній кімнаті, робота з плінтусами та встановлення дверних блоків, встановлення розеток та вимикачів.

Для підтвердження кваліфікаційних критеріїв просять надати довідку про наявність обладнання та матеріально-технічної бази, наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід і документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору.

Сам аукціон запланований на початок квітня. Наразі триває процедура прийняття тендерних пропозицій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в минулому році виконавчий комітет Запорізької міської ради вже замовляв послуги з поточного ремонту частини приміщень з метою розміщення найпростішого укриття вартістю в 1 мільйон 455 тисяч гривень.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW