Окупанти визнали загибель 12 моряків внаслідок минулорічного удару ЗСУ по десантним кораблям у Бердянську



24 березня в тимчасово окупованому Севастополі російські загарбники відкрили меморіальну дошку загиблим членам екіпажів десантних кораблів “Саратов”, “Новочеркаськ” і “Цезар Куніков”.

Про це повідомляє 061. 

Російські “ЗМІ” оприлюднили інформацію про відкриття меморіальної дошки морякам, які загинули під час широкомасштабного вторгнення в Україну. На меморіальній дошці зазначено 12 імен членів екіпажів ВДК “Саратов”, “Новочеркаськ” і “Цезар Куніков”. Це перше визнання ворогом втрат від удару ЗСУ по десантним кораблям у Бердянську.

Нагадаємо, що 24 березня 2022 року українським військовим вдалося влучити по російським кораблям, які перебували у порту окупованого Бердянська. ВДК “Саратов” затонув біля причалу, ще два ворожих пошкоджених десантних кораблі  поспішно відійшли у море. 

Окупанти не оприлюднювали втрати від успішної атаки українских захисників, заявляючи, що затопили корабель “Саратов” через пошкодження. Капітанами кораблів "Саратов" і "Новочеркаськ" виявилися зрадники з Криму, які раніше служили у ВМС України

Раніше 061 повідомляв, що Залужний нагородив запорізького військового, який звитяжно відбив ворожий штурм під Сватово.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW