Кіноафиша Кривий Ріг: що подивитись в криворізьких кінотеатрах на вихідних



Кіноафіша Кривого Рогу різноманітна і кожен може знайти картину за своїм смаком. Батьки з дитиною можуть відвідати сеанси  з новим українським мультфільмом, який вже став найкасовішим за всю історію незалежної України. Поціновувачі фентезі мають змогу подивитись новинку світового кіно, знятого за мотивами настільної гри.

Про це повідомляє 0564.ua, посилаючись на афішу міських кінотеатрів.

Криворіжці можуть на вихідних сходити в кінотеатр з дітьми на мультфільм «Мавка. Лісова пісня». Це український 3D-мультфільм за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня» та образів народної міфології. Стародавній чарівний Ліс ніколи не пускав людей у свої таємничі глибини. Люди з сусіднього села і самі трималися подалі від нього — думали, що Ліс небезпечний, тому що в ньому живуть загадкові лісові істоти. І раптом сталося диво. Мавка — одна з тих самих лісових створінь, душа Лісу і його майбутня цариця, — і Лукаш, простий сільський коваль, полюбили один одного більше всього на світі. Але їх світи пішли війною один на одного. А все через появу в селі підступної фабрикантши Килини, яка побудувала поруч з лісом фабрику, задумавши знищити Ліс. Чи зможуть Мавка і Лукаш зупинити війну між людьми і Лісом? Чи завадять вони Килині підкорити природу? Чи врятують власну любов?

В «Мультиплексі» у Victory Plaza 7 сеансів з мультфільмом: 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 16:00, 18:00. Вартість – від 100 грн.

В «Олімпі» мультфільм показують тричі: 10:30 ( 25-26.03 ) , 12:40, 14:45. Вартість – від 85 грн.

Фільм «Підземелля і дракони: честь злодіїв» знятий за мотивами настільної гри. Цей фантастичний екшн має вікові обмеження 12+. Легендарна гра «Dungeons and Dragons» оживе на великих екранах у масштабній екранізації! Чарівний злодій та група умілих авантюристів вирішують здійснити епічне пограбування, щоб повернути втрачену реліквію. Але все йде шкереберть, коли на шляху героїв постає неочікувана перешкода.

В кінотеатрі «Мультиплекс» фільм показують о 10:50, 13:40, 15:10, 16:30, 17:50, 19:20. Вартість – від 100 грн.

В кінотеатрі «Олімп» проходить показ о 16:50. Вартість – від 100 грн.

Фантастичний екшн «65» має вікові обмеження 12+. Це епічна історія з номінантом на премію «Оскар» Адамом Драйвером у головній ролі! Після катастрофічної аварії на невідомій планеті пілот Міллс швидко виявляє, що насправді опинився на Землі… 65 мільйонів років тому. Тепер, маючи лише один шанс на порятунок, Міллс та єдина інша людина, яка вижила, дівчинка на ім'я Коа, повинні пробратися через невідому місцевість, наповнену небезпечними доісторичними істотами, в епічній боротьбі за виживання.

В «Мультиплексі» у Victory Plaza бойовик показують сьогодні 2 рази: 15:00, 20:00. Вартість – від 120 грн.

В «Олімпі» сьогодні буде 2 покази цього фільму: великий зал- 19:30, малий зал - 14:20. Вартість квитків – від 100 грн.

Також в криворізьких кінотеатрах показують фільм «Аватар: шлях д води». Вікові обмеження – 12+. Глядачів попереджають, що фільм містить кілька сцен з тривалими спалахами світла, що можуть вплинути на глядачів, схильних до фоточутливої епілепсії, або таких, які мають інші фоточутливості». Історія фільму «Аватар: Шлях води» розгортається більше ніж через десятиліття після подій першого фільму. Стрічка розповідає про сім’ю Саллі (Джейка, Нейтірі та їхніх дітей), проблеми, які їх переслідують, шлях, який вони долають, щоб захистити одне одного від небезпек, битви, які вони ведуть, щоб залишитися живими, і трагедії, які вони переживають разом.

В «Олімпі» один сеанс «Аватару» о 10:50. Вартість – від 85 грн.

У Кривому Розі можна подивитись в кінотеатрах фільм «Шазам! Лють богів». Це бойовик, комедія, кримінал, пригоди, трилер, фентезі. Вікові обмеження 16+. Продовження історії про підлітка Біллі Бетсона, який, промовивши чарівне слово «ШАЗАМ!», може перетворюватися на своє доросле альтер еґо – супергероя Шазама. Біллі та його брати і сестри з прийомної сім’ї все ще вчаться жити звичайним життям, та підліткам, наділеним силами богів, це дається нелегко. Відносно мирне існування завершується, коли Дочки Атласа прибувають на Землю. Мстива трійця стародавніх богинь вирушає на пошуки викраденої у них магії. Біллі – він же Шазам – і його родина розпочинають битву за свої суперсили, життя і долю всього світу.

В «Мультиплексі» у Victory Plaza 2 сеанси цього фільму: 10:10, 17:00. Вартість – від 100 грн.

В «Олімпі» цей кіномікс показуватимуть о 18:40. Вартість – від 110 грн.

У Кривому Розі проходить показ українського фільму «Памфір». Головний герой — хороший сім'янин, якому доля дає випробування, де він звертає з чесного шляху заради своєї сім'ї. Дія відбувається на заході України напередодні традиційного карнавалу. Памфір (так звати головного героя) повертається до своєї родини після тривалої відсутності. Коли його син влаштовує підпал в молитовному домі, Памфір змушений відновити зв'язок зі своїм неспокійним минулим. Щоб відплатити за провину сина, Памфір звертає на ризикований шлях з незворотними наслідками.

Фільм можна подивитись в «Мультиплексі» о 12:50. Вартість – від 120 грн.

Нова глава культового хорора «Крик» на великих екранах Кривого Рогу. У фільмі жахів «Крик VI» четверо тих, хто вижив після серії вбивств, що були скоєні маніяками у масках привида, залишають Вудсборо та починають новий розділ свого життя в Нью-Йорку.

В «Мультиплексі» Victory Plaza показуватимуть фільм жахів під час вечірнього сеансу о 19:40. Вартість – від 130 грн. В кінотеатрі просять глядачів звернути увагу, що до кінця прокат залишилось 5 днів.

В «Олімпі» також один сеанс фільму – о 16:15. Вартість – від 100 грн.

Більше інформації про культурні події в Кривому Розі, дивіться в розділі «Афіша» на нашому сайті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW