Старі маленькі маршрутки із 90-х повертаються в Маріуполь. Вони будуть платними



Окупаційна адміністрація знайшла вихід із складної ситуації, яка склалася в Маріуполі з транспортом через знищення 90% автобусного парку міста. Гауляйтер Маріуполя Олег Моргун вирішив повернути на дороги маленькі платні мікроавтобуси.

Про це повідомляють окупаційні ЗМІ.

«Розглянуто можливості «Маріупольтрансу» щодо виведення на лінії автобусів малої місткості у режимі маршрутних таксі з платним проїздом. Це дозволило б швидко закрити потребу у збільшенні кількості транспорту на маршрутах та розвантаженні пасажиропотоку. Так можна було б або оплачувати проїзд або чекати на безкоштовний автобус великої місткості»,  - повідомляють пропагандисти.

До останнього часу містом їздили автобуси, які привезли окупанти із Санкт-Петербургу, а також декілька вцілілих українських. Вони були безкоштовними. Проте люди не могли влізти елементарно в ці автобуси, бо їх критично не вистачає.

Тож гауляйтер вирішив повернути бізнес на дороги і дозволити мікроавтобусам заробляти на маршрутах.

Така система маленьких, непристосованих для перевезення пасажирів автобусів існувала в місті, допоки муніципалітет не почав закуповувати сучасні автобуси з кондиціонерами. Крім того, перед перевізниками, які працювали, були поставлені вимоги щодо якості транспорту. Тож на початок повномасштабного вторгнення в Маріуполі існувала найкраща транспортна система в Україні. Правда, не дешева. Вартість проїзду також була однією з найвищих в порівнянні з іншими містами.

І ось тепер окупанти повертають місто у далеко минуле з платними поганими маршрутками.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW