У Києві зміни в роботі метрополітену: що треба знати



У Києві відбудуться зміни у роботі столичного метрополітену. Зокрема, із 1 квітня для пасажирів відновить одна зі станції підземки. Крім того, у зв'язку зі скороченням комендантської години графік курсування поїздів зміниться.

Так, із 1 квітня для пасажирів відновлює роботу станція метро «Гідропарк». Працюватиме поки вестибюль № 1. Повз станцію «Дніпро» поїзди, як і зараз, слідуватимуть без зупинки.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Скоріше долучайтесь та читайте, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Із 1 квітня відновлюємо роботу станції метро «Гідропарк» для пасажирів. Станція «Гідропарк» розташована на наземній ділянці метрополітену, тому буде закрита для пасажирів під час повітряних тривог. Укриттями для населення слугують тільки підземні станції. А поїзди під час тривог не курсують наземними ділянками задля безпеки пасажирів. Рух поїздів «червоною» гілкою підземки під час повітряних тривог здійснюватиметься від станції «Академмістечко» до станції «Арсенальна», - зазначив очільник столиці.

Крім того, вже з 26 березня у Києві мають намір скоротити комендантську годину з 00:00. Водночас планується продовжити роботу громадського транспорту та магазинів. Так, роботу столичного метро подовжать на одну годину.

Про це інформує пресслужба КМДА.

Пасажирів закликали звернути увагу, що станції підземки зачиняються на вхід у різний час з урахуванням проходження останніх поїздів на лініях. Детальна інформація про роботу кожної станції за посиланням.

У столиці зміни у графіку роботи метро
КП "Київський метрополітен"У столиці зміни у графіку роботи метро
КП "Київський метрополітен"

Як ми повідомляли, Київ посів четверте місце серед 45 мегаполісів світу за співвідношенням вартості місячного проїзного на громадський транспорт і середньою зарплатою.

Також розповідали про те, що у зв'язку зі скороченням комендантської години у Києві з 26 березня громадський транспорт працюватиме на годину довше.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW