Агропідприємства громади приступили до весняних польових робіт: на території Покровської ТГ здійснюють господарську діяльність 26 сільськогосподарських підприємств



Сьогодні на території Покровської ТГ здійснюють господарську діяльність 26 сільськогосподарських підприємств, в обробці яких перебуває 25037 га ріллі. Про це повідомляє прес-служба Покровської МВА.

Під урожай 2023 року було засіяно 9153 га озимих культур, в тому числі 8020 га озимих на зерно, з яких 7170 га знаходяться в доброму та задовільному стані та 1983 га у слабкому стані. 

Місцевими агропідприємствами накопичено 1740 т мінеральних добрив, розпочато підживлення озимих культур. Також вже посіяно 615 га ярого ячменю та 100 га гороху. З технічних культур посіяно 50 га гірчиці. 

«Ми постійно проводимо наради з керівниками с/г підприємств щодо планів розвитку АПК громади у 2023 році. Надається допомога щодо реєстрації в Державному аграрному реєстрі для залучення грантових програм, визнання підприємств критично важливими для національної економіки та територіальної громади в галузі сільського господарства», - зазначила Ольга Богачова. 

Посівна триватиме до кінця травня.

Агропідприємства громади приступили до весняних польових робіт: на території Покровської ТГ здійснюють господарську діяльність 26 сільсько..., фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW